PusuPidän kylvöissä nyt taukoa, ja odottelen koulittavia. Tästä tammikuun testipurkista pitäis sakkia kohtsillään siirtää omaan yksiöön..

Mitenköhän pitkäksi kanariankrassit kerkiävät, kun viime vuonna viskasin ne kesäkuussa avomaalle ja silti kasvoivat parimetrisiksi ( tai kuka sitä takkua nyt mittasi). Toisen kaveruksista ajattelin latvoa, toista en--hyvä vertailla sitten Cool. Orvokit  periaatteessa mahtoisivat tuossakin olemaan.

Mustasilmäsusannat itivät todella hyvin. Ihan muutama itämättä, ja saattavat vallan hyvin vielä nousta..

Kelloköynnös on kai suht hidas itäjä, mutta sieltäkin alkaa niskoja näkyä.

Kannan juurakosta nousee koko ajan lisää ituja, nyt rupeaa epäilyttämään että noinko tuo olisipitänyt jakaa. Mutta jos hän nyt mitenkään mahtuu purkkiinsa kesäkuuhun asti, niin pistetään palasiksi vvasta ensi vuonna. Pelargonit alkavat kietoa minua pauloihinsa.. nyt on talvetettu pistokas viime kesältä hengissä ( ehkä vaaleanpunainan, ei varmuutta...) , ostetut pikkutaimet, tilattu pistokkaita ruåtsista ( jos maksu onnistui..) , siementaimia näkyvillä  ja muhimassa monta.. ja jos pääsen puutarhamessuille, sieltä varmaan voisi etsiä pelakuita..

Jouluamarylliksistä eräs kukkii nyt toisesta kukkavarrestaan. Ja taitaa mokomalla olla kolmaskin vielä tulossa Pusu.

Kylmäkomerossa osottaa muutama juurakko, jotka ehkä istutan piakkoin. Muuten kylvöjen puolesta palaan asiaan seuraavalla uudella kuulla.. ( niin paitsi jos joku jääkaapin kylmäkäsittelysakista alkaa jo siellä itää)