Siirsin anopin jäljiltä pusikossa kasvavasta kultapallosta juurta ja muutaman alun möksälle. Nyt pitäisi vain keksiä millä ne tukisi..  taakse jää seinä, mutta eteen jotain. Mahtaisivatko keisarinkruunut auttaa? Tosin niitä en pysty siirtelemään nyt..  tiikerinliljoja kyllä piisaisi. Jotain keltaista tai oranssia, tukevaa sen pitäisi kuitenkin olla. Tai sitten ihan joku naru tms.. nythän siirto on tosi kruppana, mutta ehkä ensi vuonna...  kylvän siihen samaan myös kultapalloa siemenestä, mutta ne nyt eivät taida vielä ensi vuonna ilahduttaa ainakaan kukinnalla.

1985537.jpg

Viherpeukaloissa oli sipulienpoisto ja helevetti soikoon tulihan niitäkin tilattua lisää...

Pitkin metsätonttia on lykätty myös yhtä jos toista siementä ja taimea, enkä tosiaan muista enää suurimmasta osasta että mitä ja minne. Taimien tikut ovat kai tallella, joten katsotaan sitten ensivuonna että mikä selvisi ja mitä sieltä nousee.

Miehen sisko piipahti tontilla, rupesi vähän hävettämään tämä meidän puutarhan "laitto" ..  hän suunnittelee ja harkitsee, kitkee ja perustaa. Meillä menee ainakin toistaiseksi " hei kato toi on kiva, ja laitetaan se vaikka tohon, ai multa on lopussa no kai se tuossa sammalikossakin kasvaa..." Mies on innostunut lupiineista ja viskelee sen siemeniä joka puolelle.  Ne ainakin kasvavat jos ei mikään muu!